Faq

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen
Bel ons vandaag nog

Veelgestelde vragen

Ja, wanneer er één of meerdere biedingen worden geregistreerd tijdens de laatste vijf minuten van de officiële tijd zal de verkoopperiode met vijf minuten verlengd worden.

Wanneer er tijdens deze verlenging opnieuw een bod geplaatst wordt, zal de tijd weer verlengd worden met vijf minuten, wanneer de vorige vijf minuten van de verlenging afgelopen is.

Enkel bieders die voor het officiële einduur van de oorspronkelijke verkoopperiode hebben geboden zullen tijdens de verlengingen kunnen bieden.

Ja, we hebben met Bid and Buy de mogelijkheid gecreëerd om het biedingsproces te testen zodat je vertrouwt raakt met het online bieden. Dit doe je door op de home pagina op "Bieding testen" te klikken.

Manueel vs. automatisch bieden

Een automatische bieding heeft voorrang op een manuele bieding, wanneer deze automatische bieding al eerder is ingesteld dan het manuele bod.

Automatische biedingen

Het automatisch biedingssysteem dat wordt ingesteld door verschillende bieders gaat de voorrang naar de eerste bieder die zijn plafond (maximale bedrag van de bieding) heeft ingevoerd.

Manueel bieden: je biedt een exact bedrag op het door uw gekozen vastgoed. Dit bedrag wordt in één keer geboden.

Automatisch bieden: je zal bij automatisch bieden een plafond registreren. Dit wil zeggen dat je een maximum bedrag kiest wat je zou willen bieden. Dit bedrag wordt niet in één keer geboden, maar het systeem zal automatisch € 1.000,00 meer bieden dan de laatste geregistreerde bieding tot uw plafond, maximale prijs bereikt wordt.

Het maximale ingestelde bedrag wordt niet overschreden. 

Ja, er is de mogelijkheid om voor de start van de biedingsperiode een automatisch bod in te stellen. Wanneer de biedingstijd officieel start zal jouw bieding ook actief worden. Het is dus enkel mogelijk om een automatisch bod in te stellen wanneer de biedingsperiode nog niet gestart is. Wanneer deze gestart is heb je de keuze uit manueel en automatisch bieden.

Neen, de biedingen zijn anoniem. Het biedingsoverzicht is wel zichtbaar voor iedereen. De datum van de biedingen en de bedragen zullen hier weergegeven worden, enkel de persoonlijke gegevens van de bieders zullen anoniem blijven.

Ja. Ben je de hoogste bieder of één van de vijf hoogste bieders? Dan is jouw bod bindend tot 10 werkdagen na de sluiting van de bieding. 

Ja, er dient een registratie te gebeuren alvorens je kan starten met bieden.

Op de homepagina klik je op aanmelden. In het pop-upvenster klik je vervolgens op "Nu registreren". Je geeft bij stap 1 uw e-mailadres in. Vervolgens krijg je een verificatiecode toegestuurd via dit e-mailadres. Bij stap 2 worden jouw persoonlijke gegevens gevraagd. Bij de laatste stap zal er een meervoudige verificatie gebeuren via jouw gsm-nummer. In een sms zal je deze code ontvangen.